Gebitsverzorging van uw huisdier

Tanden zijn voor alle huisdieren erg belangrijk. Voor gebitsverzorging in Burcht kunt u dan ook terecht bij Animal Care Vet.

Voorkom ernstige problemen

Aandoeningen van het gebit zijn een van de meest voorkomende ziektes bij onze huisdieren. De problemen worden echter vaak onderschat. Hierdoor worden veel aandoeningen te laat ontdekt met alle gevolgen van dien. Als eigenaar bent u de belangrijkste stap in het voorkomen van ernstige gebitsproblemen. Door goed op te letten en het gebit regelmatig te verzorgen voorkomt u ernstige aandoeningen. Onze praktijk in Burcht beschikt over de mogelijkheid om bij alle huisdieren het gebit in optimale staat te houden.

Jaarlijkse controle

Tijdens de consultaties onderzoeken we standaard het gebit van uw dier. Mocht u alleen voor de enting komen, dan wordt ook voorafgaand aan de enting het gebit bekeken. Indien er zich problemen voordoen met het gebit van uw dier, zorgen we voor een gepaste gebitsverzorging. Bij honden, katten en fretten is dit steeds het verwijderen van tandsteen onder narcose. Bij knaagdieren behandelen we doorgroeiende voortanden op de manier die het meest geschikt is voor uw dier. Heeft uw dier problemen met zijn/haar gebit? Kom dan even langs in onze praktijk voor een gepaste behandeling.