De beste zorg voor uw dier in onze dierenartspraktijk in Burcht Animal Care Vet

Is uw huisdier ziek of bent u op zoek naar een dierenarts om uw kat of hond de jaarlijkse vaccinaties te geven? In onze dierenartspraktijk in Burcht helpen we uw lieveling graag verder. We zijn gespecialiseerd in kleine huisdieren zoals katten en honden, maar ook knaagdieren kunnen bij ons terecht.

Dierenartsteam met een ware liefde voor dieren

Animal Care Vet is een professionele dierenartspraktijk onder leiding van de dierenartsen Frank Janssens en Walter Van den Broeck, beiden twee specialisten met een ware liefde voor dieren. In hun praktijk in Burcht staan ze elke dag klaar om uw dier de nodige verzorging en behandelingen te geven.

Waarmee kunnen we u helpen

Bij Animal Care Vet biedt u heel wat verschillende diensten, gaande van chirurgie tot gebitsverzorging en echografie. Het welzijn van uw dier komt telkens op de eerste plaats. Tijdens de vaste spreekuren kunt u bij ons terecht voor vrije consultaties en maken we indien nodig een afspraak voor verdere onderzoeken.

Nieuwe huisdieren en vaccinaties

Op zoek naar een nieuw huisdier om het gezin uit te breiden? Raadpleeg onze basisinformatie om een weloverwogen keuze te maken en ontdek alles over de eerste vaccinatie en identificatie van uw nieuwe viervoeter. Heeft u een vraag voor ons? Neem dan zeker even contact met ons op. We helpen u graag verder.

Animal Care Vet
Animal Care Vet Animal Care Vet
 

Diensten

Van cardiologie en echografie tot chirurgie en bloedonderzoek. Onze praktijk is perfect uitgerust om uw dier de nodige verzorging en de gepaste behandeling toe te dienen.

+

 

Medewerkers

Ons team van bekwame dierenartsen staat elke dag klaar om uw lieveling de beste zorgen te geven. We hanteren een professionele aanpak afgestemd op de noden van uw huisdier.

+

 

Nuttige adressen

Graag een rashond in huis halen? Ontdek hier enkele aanbevelenswaardige adressen van fokkers en maak kennis met hun nestjes.

+